e-Απουσιολόγιο

Το 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω προχωρά με σταθερά βήματα στη νέα εποχή ψηφιοποιώντας τις δραστηριότητές του σε ευρεία κλίμακα. Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού έχουν προγραμματιστεί κατάλληλες δράσεις, οι οποίες είτε έχουν ήδη υλοποιηθεί είτε βρίσκονται στο στάδιο του προγραμματισμού τους.
Έτσι στο σχολείο μας λειτουργεί ιδιόκτητο λογισμικό σε περιβάλλον Microsoft Windows για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απουσιών των μαθητών, το ?e-Απουσιολόγιο 2016?. Το λογισμικό αυτό έχει δημιουργηθεί από ομάδα εκπαιδευτικών, έχει εγκατασταθεί στους υπολογιστές των εκπαιδευτικών και χρησιμοποιείται για όλες τις λειτουργίες που αφορούν οτιδήποτε έχει σχέση με τη νομοθεσία των απουσιών. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει άριστη εποπτεία για όλους τους εμπλεκόμενους, έγκαιρη και λεπτομερή ενημέρωση, μείωση του χρόνου ενασχόλησης και ελάφρυνση του φορτίου των υπευθύνων και ελαχιστοποίηση των λαθών.
Το λογισμικό αυτό έχει επίσης εγκατασταθεί και λειτουργεί επιχειρησιακά στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αιγάλεω, στο 2ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω και στο ΕΠΑΛ Χαϊδαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *