Εορτασμός Χριστουγέννων

Την προπαραμονή των Χριστουγέννων έλαβε χώρα εορταστική εκδήλωση ενόψει των άγιων ημερών στο 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω. Συγκεκριμένα προβλήθηκε η κινηματογραφική ταινία «Καλά Χριστούγεννα» Γαλλο-Γερμανικής παραγωγής του σκηνοθέτη Κριστιάν Καριόν, στην οποία διαδραματίζεται μια αληθινή ιστορία. Τα Χριστούγεννα του 1914 συμβαίνει κάτι πρωτάκουστο στα γαλλο-ελβετικά σύνορα. Άγγλοι, Γάλλοι και Γερμανοί στρατιώτες αφήνουν ό,τι τους χωρίζει στα χαρακώματα και μπαίνουν σε ανακωχή για τις γιορτινές μέρες. Την αφορμή έδωσε το τραγούδι ενός Γερμανού τενόρου και της σοπράνο γυναίκας του.
Η γιορτινή ατμόσφαιρα έκλεισε με μπαζάρ ανταλλαγής αντικειμένων όπου μαθητές έφεραν αντικείμενα που θα ήθελαν να ανταλλάξουν με άλλα. Επιπλέον ολοκληρώθηκε και η συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας που προσέφεραν μαθητές και εκπαιδευτικοί για οικογένειες μαθητών που βρίσκονται σε δυσμενή θέση. Τα τρόφιμα που έμειναν αδιάθετα δόθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω. Ήταν πραγματικά μια αξέχαστη ημέρα.
Σε όλους τους μαθητές μας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ένα νέο έτος με υγεία και πρόοδο για τους ίδιους και την οικογένειά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *