Έναρξη προγράμματος «Χορεύω, άρα Επικοινωνώ»

Έχεις χορέψει ποτέ στο σχολείο; Θα χόρευες με κάποιον που μέχρι χθες δεν έκανες παρέα; Απάντηση στα ερωτήματα αυτά είχε την τιμή να δώσει το 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω στους μαθητές του στις 10/3/2015 όταν ξεκίνησαν οι πρόβες του καινοτόμου προγράμματος για εφήβους «Χορεύω, άρα Επικοινωνώ» (Dancing to Connect) της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Το πρόγραμμα εντάσσεται σε ένα σύνολο καινοτόμων δράσεων που το 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεκίνησε τη σχολική χρονιά 2015-2016 με σκοπό την ενίσχυση της επικοινωνίας των μαθητών, την εξοικείωση με επαγγελματικές δραστηριότητες, τη συνεργασία μεταξύ των μαθητών και την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησής τους.
Οι μαθητές που συμμετέχουν στο χορευτικό πρόγραμμα παρότι συμμετέχουν σε εξαντλητικές καθημερινές πρόβες με επαγγελματίες χορευτές της Στέγης είναι ενθουσιασμένοι, αφού μέσα από τη δυναμική της ομάδας βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Μπράβο στα παιδιά!!!
Να πούμε ότι μέσα από τις πρόβες οι χορευτές αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα αφού βλέπουν σε κάποιους να αναδεικνύεται ένα πηγαίο ταλέντο υψηλής ποιότητας και αισθητικής στο χορό (οι ίδιοι δε το ξέρουν ακόμα!!!) που ως τώρα δεν είχε φανεί.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες του προγράμματος στο http://www.sgt.gr/gre/SPG1542/ και στη σελίδα του Facebook ?Μάθηση στη Στέγη?.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *