Ενημέρωση Γυμνασίων Δήμων Αιγάλεω-Αγ. Βαρβάρας

Μετά από ένα μήνα, την Τρίτη 12/4/2016 ολοκληρώθηκε η προσπάθεια ενημέρωσης των μαθητών της Γ? τάξης των Γυμνασίων των Δήμων Αιγάλεω και Αγ. Βαρβάρας σχετικά με την Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση, ως επιλογή επαγγελματικού προσανατολισμού, από το 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω.
Με αφορμή το πέρας αυτής της προσπάθειας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις διευθύνσεις και τους εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων, οι οποίοι υποδέχθηκαν την ομάδα ενημέρωσης με φιλικότητα, θέρμη και διάθεση συνεργασίας, προσφέροντας ένα φιλόξενο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπόρεσαν να ενημερωθούν οι μαθητές σχετικά με την ΤΕΕ και τα Επαγγελματικά Λύκεια του Αιγάλεω.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ, οι οποίοι αγόγγυστα έφεραν εις πέρας το σημαντικό και υπεύθυνο έργο της σωστής ενημέρωσης των μαθητών και των γονέων τους.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν οι μαθητές του τομέα «Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής», οι οποίοι κατασκεύασαν με ιδιαίτερη επιτυχία μικρά παστελάκια, για να μοιραστούν στους μαθητές των Γυμνασίων.
Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή του 1ου ΕΠΑΛ προς τα Γυμνάσια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *