«ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ»

Ποιος θα το πίστευε ότι το Μάιο του 2016, Παρασκευή και 13, θα ζούσαμε μια από τις συγκλονιστικότερες βραδιές της ζωής μας στο αμφιθέατρο του 6ου ΓΕΛ Αιγάλεω. Το βράδυ αυτό της Παρασκευής, σε μια θεατρική σύμπραξη του 6ου ΓΕΛ Αιγάλεω, του 2ου ΕΠΑΛ και του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» του Αριστοφάνη σε μετάφραση του Κώστα Τσαχτσή, στη μουσική του Χρήστου Λεοντή καθώς και στα χορικά από την παράσταση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ που ανέβηκε το 2004 σε σκηνοθεσία Κώστα Τσάνου.
Η απόδοση των μαθητών μας ήταν εκπληκτική, μας άφησε άφωνους με τον επαγγελματισμό και τον ενθουσιασμό που προσέγγισαν την παράσταση, χαρίζοντάς μας μια βραδιά ανώτερου πολιτισμού. Το αμφιθέατρο ήταν σχεδόν γεμάτο με παρόντες εκπροσώπους τόσο από τη δημοτική αρχή όσο και από τις σχολικές μονάδες. Είμαστε περήφανοι που οι νέοι μας σε πείσμα των καιρών αρνούνται να το βάλουν κάτω και μέσα από τη συνεργασία τριών σχολείων αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεγαλείο των προγόνων τους. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Ευχαριστούμε για την υπέροχη βραδιά που μας χαρίσατε.
Τα μπράβο ανήκουν και στους επιμελητές καθηγητές της παράστασης που αγόγγυστα και ξενυχτώντας κοπίασαν για να δημιουργηθεί το όμορφο αυτό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους Οικονόμου Δήμητρα, Πασσά Θεόδωρο και Χωριατέλλη Ιωάννη, καθώς και στους υπόλοιπους συντελεστές που επικουρικά συνέβαλαν και αυτοί στην ολοκλήρωση της δημιουργίας.
Μπράβο σε όλους!!!!!.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *