Μαθητεία μέσω Erasmus

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι εγκρίθηκε η αίτησή μας με κωδικό αριθμό 20161-EL01-KA102-023141 και τίτλο «Work Based Learning at European Union».
H μέγιστη κοινοτική επιχορήγηση θα είναι 288.057,00 ευρώ.

Το σχέδιο αφορά τη μαθητεία μακράς διάρκειας 9 σπουδαστών απο 4 σχολεία της Δυτικής Αθήνας για 6 μήνες σε Ισπανία και Πορτογαλία και τη βραχυπρόθεσμη μαθητεία 75 σπουδαστών & 10 συνοδών καθηγητών για 21 μέρες σε Πορτογαλία και Ισπανία. Ειδικά για τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω θα πραγματοποιηθούν οι εξής μετακινήσεις:

  • Μία πρώτη ροή 15 μαθητών των τομέων «Δομικών» και «Ηλεκτρολογίας» καθώς και δύο συνοδών διάρκειας τριών (3) εβδομάδων στη Σεβίλλη της Ισπανίας.
  • Μία δεύτερη ροή 15 μαθητών των τομέων «Ηλεκτρονικής» και «Εφαρμοσμένων Τεχνών» καθώς και δύο συνοδών διάρκειας τριών (3) εβδομάδων στη Μπράγκα της Πορτογαλίας.
  • Μία ροή τριών αποφοίτων μαθητών μακράς διάρκειας έξι (6) μηνών στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

Το κόστος της μαθητείας των τριών εβδομάδων είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους μαθητές αφού τα έξοδα καλύπτονται από κονδύλι του Erasmus. Έτσι στα προπληρωμένα έξοδα περιλαμβάνεται η μετακίνηση αεροπορικώς προς και από τον προορισμό, η διαμονή, η πλήρης διατροφή (πρωινό και δύο γεύματα) και προσωπικό χαρτζιλίκι. Οι μαθητές θα τοποθετηθούν σε εταιρείες της ειδικότητάς τους και θα εξοικειωθούν με τις δραστηριότητες και τις εργασίες γενικότερα της εταιρείας τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *