«4 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα»

«Πως μπορεί ένα βίντεο διάρκειας 3 λεπτών και 12 δευτερολέπτων να αλλάξει τις ζωές δύο οικογενειών;«
Την Τετάρτη 29-03-2017 25 μαθητές με τους συνοδούς καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «4 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα» στο θέατρο «αργώ» στο μεταξουργείο.
Το έργο του James Fritz που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή, βάζει στο μικροσκόπιο τους γονείς που έχουν παιδιά στην εφηβεία.
Η Ντι και ο Ντέβιντ έχουν αφιερώσει την ζωή τους για να δώσουν στον έφηβο γιο τους, Τζακ, την ευκαιρία που εκείνοι δεν είχαν ποτέ, να λάβει τους απαραίτητους βαθμούς για να σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο. Αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός ακριβώς έξω από το σχολείο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα, καθώς ο γιος τους βρίσκεται χτυπημένος από τον αδερφό της κοπέλας του… Όσο προχωράει η ιστορία, οι γονείς αρχίζουν να αμφιβάλλουν για τους κολλητούς φίλους του Τζακ, για τον γιο τους και τέλος για τους ίδιους, μέχρι που μαθαίνουν ότι έχει ανέβει στο youTube ένα ερασιτεχνικό βίντεο του Τζακ διάρκειας 4 λεπτών και 12 δευτερολέπτων που θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στις εξετάσεις. Ποιον μπορούν να εμπιστευτούν; Πρέπει να καλέσουν την αστυνομία ή να το χειριστούν μόνοι τους; Το βίντεο έχει ήδη 500.000 views!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *