Ενημέρωση Γυμνασίων Δήμων Αιγάλεω-Αγ. Βαρβάρας

Μετά από ένα μήνα, την Παρασκευή 8/4/2017 ολοκληρώθηκε η προσπάθεια ενημέρωσης των μαθητών της Γ? τάξης των Γυμνασίων των Δήμων Αιγάλεω και Αγ. Βαρβάρας σχετικά με την Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση, ως επιλογή επαγγελματικού προσανατολισμού, από το 1ο και το 2ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω.
Με αφορμή το πέρας αυτής της προσπάθειας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις διευθύνσεις και τους εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων, οι οποίοι υποδέχθηκαν την ομάδα ενημέρωσης με φιλικότητα, θέρμη και διάθεση συνεργασίας, προσφέροντας ένα φιλόξενο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπόρεσαν να ενημερωθούν οι μαθητές σχετικά με την ΤΕΕ και τα Επαγγελματικά Λύκεια του Αιγάλεω.
Το 5ο και το 7ο Γυμνάσιο Αιγάλεω επέλεξαν να στείλουν τους μαθητές της Γ’ τάξης για βιωματικά εργαστήρια στο 2ο ΕΚ Αιγάλεω, για να δουν οι μαθητές από κοντά τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει το συγκρότημά μας, όπως επίσης και να συμμετέχουν σε μικρές ασκήσεις γνωριμίας σε τεχνολογικές δεξιότητες.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ, οι οποίοι αγόγγυστα έφεραν εις πέρας το σημαντικό και υπεύθυνο έργο της σωστής ενημέρωσης των μαθητών και των γονέων τους.Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή του 1ου ΕΠΑΛ προς τα Γυμνάσια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *