Διαγωνισμός κατά του καπνίσματος

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ) με την ευκαιρία του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυσή της εστιάζει το ενδιαφέρον της στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στο τεράστιο πρόβλημα του καπνίσματος και της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου. Με γνώμονα ότι κομβικό σημείο στην πρόληψη σήμερα είναι να πεισθούν και να εκπαιδευτούν οι αυριανοί ενήλικες -από την σχολική ηλικία- στην υιοθέτηση ενός υγιούς προτύπου διαβίωσης, η ΕΚΕ διοργάνωσε -υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας- με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31η Μαΐου 2017) πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό έργων ζωγραφικής και σκίτσου των μαθητών των σχολείων όλης της χώρας.
Οι μαθητές του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΚΕ και σχεδίασαν αφίσες με μηνύματα αντικαπνιστικού περιεχομένου. Η αξιολόγηση των έργων έγινε από πενταμελή μεικτή επιτροπή (2 εκπρόσωποι από το ΥΠΠΕΘ, 1 εκπρόσωπος της ΕΚΕ και 2 εκπρόσωποι από τη Σχολή Καλών Τεχνών). Τα καλύτερα έργα, μεταξύ των οποίων και μαθητών μας, εκτέθηκαν σε εκδήλωση βράβευσης στο ξενοδοχείο Hilton στις 31 Μαΐου 2017.
Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες για την καταπληκτική δουλειά και έμπνευση. Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *