Απονομή europass

Σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω, η απονομή των πιστοποιητικών europass στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω.
Συγκεκριμένα οι μαθητές που συμμετείχαν στην κινητικότητα δύο ροών προς την Ισπανία και Πορτογαλία το σχ. έτος 2016-2017 παρέλαβαν το πιστοποιητικό των δεξιοτήτων και ικανοτήτων που απέκτησαν κατά την εργασία τους στο εξωτερικό, μαζί με βεβαιώσεις εργασίας και πιστοποίησης ξένης γλώσσας επιπέδου A1 από το φορέα υποδοχής.
Η τελετή άνοιξε με μία σύντομη περιγραφή, από το διευθυντή, των χαρακτηριστικών και της δομής του προγράμματος που υλοποιήθηκε από το 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω και συνεχίστηκε με τις εντυπώσεις που κατέθεσαν οι συνοδοί καθηγητές. Στη συνέχεια εκτυλίχθηκε και το πιο ενδιαφέρον μέρος της τελετής όπου οι μαθητές που συμμετείχαν στην κινητικότητα (εννοείται όσοι δεν ντρεπόντουσαν) κατέθεσαν την εμπειρία τους και αυτά που αποκόμισαν από το ταξίδι αυτό. Η παρουσίαση έληξε με μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση από το σχολικό σύμβουλο κο Ορφανό.
Η κορύφωση έλαβε χώρα με την απονομή των europass σε κάθε ένα συμμετέχοντα μαθητή αλλά και συνοδό καθηγητή αφού και αυτοί πιστοποιούνται για τις δεξιότητες που έπρεπε να αναπτύξουν για να φέρουν εις πέρας την αποστολή αυτή.
Δείτε περισσότερα στο βίντεο https://youtu.be/yXfsRfqxOTI και στο βίντεο https://youtu.be/dvVsNi2Eb80
Μπράβο στα παιδιά για την εκπληκτική υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια των τριών εβδομάδων στο εξωτερικό. Άξιο μνείας η πρόταση από Ισπανική εταιρεία να επεκταθεί με υποκατάστημά της στην Ελλάδα, το οποίο θέλει να στελεχωθεί και να διοικηθεί αποκλειστικά από τους 3 συμμετέχοντες του προγράμματος που εργάστηκαν στη μητρική εταιρεία στη Σεβίλλη και εντυπωσίασαν τη διοίκηση και το προσωπικό του εργοστασίου.
Σας ευχαριστούμε που ως άξιοι πρεσβευτές τιμήσατε την Ελλάδα και το σχολείο μας. Εύγε Αργείοι !!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *