Ενημέρωση Ένωσης Συλλόγων Γονέων

Στο χώρο της Ανθοκομικής Έκθεσης Αιγάλεω την Πέμπτη 8-6-2017 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Γυμνασίων του Αιγάλεω, καθώς και εκπροσώπων της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Αιγάλεω. Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν πολύ διαφωτιστική για τις δυνατότητες των Επαγγελματικών Λυκείων, που με τον τρόπο αυτό έχουν την δυνατότητα να συμβάλλουν αποφασιστικά στην τοπική κοινωνική ευημερία.
Τα σχολεία μας μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική λύση σε αυτά τα χρόνια που δοκιμάζεται η Ελληνική οικογένεια από την οικονομική κρίση.
Τις επαγγελματικές προοπτικές, τις δυνατότητες των τίτλων σπουδών και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που αποκτούν οι απόφοιτοι των ΕΠΑ.Λ. εξήγησαν και απάντησαν σε ερωτήσεις οι Διευθυντές των τριών εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του Αιγάλεω και συγκεκριμένα από το 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω o κ.Καπενής, από το 2ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω ο κ. Ποτηριάδης, από το 2ο ΕΚ Αιγάλεω ο κ. Σακελλαρίου και από το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αιγάλεω ο κ. Τόλιας. Στη συνάντηση συμμετείχαν και εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω. Μέσα από αυτές τις ενημερωτικές συναντήσεις μόνο οφέλη μπορούν να προκύψουν για τους δημότες, ειδικά για τα παιδιά του Αιγάλεω και της ευρύτερης περιοχής.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω για τις σημαντικές προσπάθειες που κατέβαλλε στην πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *