Το 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω στο Onassis Youth Festival

Το 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω είναι ένα από τα ελάχιστα σχολεία που είχε την τιμή να συμμετέχει στο πρόγραμμα Onassis Youth Festival της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση για το σχολικό έτος 2017-2018.
Φαντάσου την Αντιγόνη έφηβη να τα βάζει με την οικογένειά της. Τον Οιδίποδα να ερωτεύεται την καθηγήτριά του. Την Ωραία Ελένη να χωρίζει και τον Προμηθέα να τιμωρείται γιατί έκανε αυτό που πίστευε σωστό? Παλιώνουν ποτέ οι επαναστάσεις, οι έρωτες, το μίσος, οι καβγάδες, ο πόλεμος και οι αδικίες;
Η θεατρική ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ και των υπολοίπων σχολείων θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους στο τριήμερο φεστιβάλ παραστάσεων 13-15 Απριλίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, οπότε σπεύστε να προλάβετε τα εισιτήρια των παραστάσεων.
Το περιοδικό LIFO δημοσίευσε στις 29-3-2018 ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το έργο που επιτελείται από τις θεατρικές ομάδες των σχολείων. Διαβάστε το άρθρο στο σύνδεσμο http://www.lifo.gr/articles/theater_articles/186166/onassis-youth-festival-2018-i-kallitexniki-ekpaideysi-ton-neon-opos-tha-eprepe-na- einai.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *