Τελετή λήξης σχ. έτους 2018-2019

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω έλαβε χώρα τελετή στην οποία προσκλήθηκε η μαθητική κοινότητα και ενδιαφερόμενοι της τοπικής κοινωνίας για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων από τις δραστηριότητες της σχολικής χρονιάς 2018-2019.
Αρχικά παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι πέντε δράσεις, στα πλαίσια του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ ? ΜΝΑΕ», που υλοποιήθηκαν από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω. Οι δράσεις αυτές παρουσιάζονται με αναλυτικές αναρτήσεις μας στον ιστότοπο του σχολείου και στα κοινωνικά δίκτυα και έχουν τίτλο:

  1. Περιβαλλοντική παρέμβαση «Ο κήπος μας ?»
  2. Χημεία και Μεσογειακή Διατροφή
  3. «Δίνω Ζωή στα ? σκουπίδια» = Ανακυκλώνω
  4. Κινηματογράφος «Σινεμά Ξανά»
  5. Κατασκευή συστήματος οικιακού συναγερμού με Arduino

Έπειτα βραβεύτηκαν οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν ως υπεύθυνοι των πέντε δράσεων για την πετυχημένη υλοποίηση των έργων τους. Αυτοί είναι οι εξής (αλφαβητικά):

  • Αντωνίου Χρήστος
  • Γκόνης Χρήστος
  • Δεματάς Γεώργιος
  • Κελεσίδου Ελένη
  • Παπαδημητρίου Πηνελόπη
  • Φίντζου Κωνσταντινιά
  • Χωριατέλλης Ιωάννης

Αμέσως μετά έλαβε χώρα μια ειδική βράβευση εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑΛ, 2ου ΕΠΑΛ και 6ου ΓΕΛ Αιγάλεω για τις άκοπες προσπάθειές τους να διαδώσουν πολιτιστικά και πολιτισμικά στοιχεία στους μαθητές των σχολείων τους, μέσα από θεατρικές επισκέψεις και δημιουργίες θεατρικών παραστάσεων. Ταυτόχρονα η συνεργασία κάποιων εξ? αυτών με την ένωση μαθητών και των τριών σχολείων για την υλοποίηση των θεατρικών παραστάσεων που ανεβάζουν, είναι ιδιαίτερα αξιέπαινη και άξια συγχαρητηρίων. Οι εκπαιδευτικοί που βραβεύτηκαν είναι οι:

  • Οικονόμου Δήμητρα ? 6ο ΓΕΛ Αιγάλεω
  • Πασσάς Θεόδωρος ? 2ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω
  • Τσώνου Μαρία ? 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω
  • Χωριατέλλης Ιωάννης ? 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω

Στη συνέχεια αποχαιρετήσαμε τους μαθητές της Γ? Λυκείου στους οποίους επιδόθηκαν τα απολυτήρια και τα πτυχία τους μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα. Κάποιοι συνεχίζουν τη σταδιοδρομία τους στα πανεπιστήμια, άλλοι θα παρακολουθήσουν προγράμματα μαθητείας και άλλοι θα προσπαθήσουν να εργαστούν ως τεχνικοί στον επαγγελματικό στίβο. Τους αγαπάμε και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην υλοποίηση των ονείρων τους.
Έπειτα παρουσιάστηκε το υπ? αριθμ. 2019-1-EL01-KA102-062270 πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ» που εγκρίθηκε από το ΙΚΥ για τη μετακίνηση 24 μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω για 16 ημέρες στην Κύπρο.
Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ στον οποίο μεταξύ άλλων σερβιρίστηκαν και εδέσματα μεσογειακής διατροφής που ετοιμάστηκαν αποκλειστικά με υλικά από το λαχανόκηπο του σχολείου.
Αυτά τα λίγα για φέτος, ελπίζουμε σε ακόμα περισσότερα του χρόνου!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *