CZ_20years_final

20th Camera Zizanio

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 ξεκινάει το «23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους». Ένα φεστιβάλ με παγκόσμιο κύρος στο χώρο του νεανικού κινηματογράφου. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, η «20th Camera Zizanio» που φιλοξενεί ταινίες μικρού μήκους φτιαγμένες από παιδιά και νέους, οι οποίες διαγωνίζονται σε 3 ηλικιακές κατηγορίες σε ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο και οι καλύτερες από αυτές βραβεύονται από διεθνή επιτροπή.
Δείτε την ανάρτηση https://camerazizanio.net/online-edition-2020/films-in-competition/greek-section/
Το 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω συμμετείχε για πρώτη φορά στη 18η Κάμερα Ζιζάνιο όπου και απέσπασε ένα σημαντικό βραβείο με τη συμμετοχή της ταινίας «Ρουτίνα» του μαθητή μας Π. Χριστοφιλέα, το ειδικό κινηματογραφικό βραβείο «Ν. Καβουκίδης» (Υπάρχουν σχετικές αναρτήσεις στο διαδικτυακό τόπο και τα social media του σχολείου).
Πέρυσι διοργανώθηκε από τους καθηγητές Μ. Τσώνου και Ι. Χωριατέλλη σε συνεργασία με το Νεανικό Πλάνο και τον σεναριογράφο/σκηνοθέτη Ηλία Φλωράκη, Κινηματογραφικό Εργαστήρι Μυθοπλασίας κατά το οποίο δημιουργήθηκε η σατιρική ταινία μικρού μήκους «GNR – Greece’s Next Record» η οποία διαγωνίζεται φέτος στην επετειακή 20η Κάμερα Ζιζάνιο (ελληνικό τμήμα / κατηγορία Γ’).
G_N_R-2020
Αυτή τη χρονιά λόγω ειδικών συνθηκών το φεστιβάλ διενεργείται διαδικτυακά από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου και μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι δωρεάν.

online-inf
Για την κάθε ταινία που θέλετε να δείτε, θα πρέπει να δεσμεύσετε ένα εισιτήριο πατώντας «Ενοικίαση» (είναι ΔΩΡΕΑΝ). Η ισχύς της κράτησης είναι για τρεις ημέρες. Οι τρεις ημέρες μετρούν από το Σάββατο για τις κρατήσεις που θα γίνουν πριν την έναρξη του Φεστιβάλ. Από τις 28/11 και μετά, οι τρεις ημέρες μετρούν από την ώρα που γίνεται η κράτηση. Αν δεν δείτε την ταινία σε αυτό το διάστημα, η θέση πηγαίνει σε άλλο θεατή. Γι’ αυτό μην κλείσετε να δείτε όλες τις ταινίες μέσα σε μια μέρα, αλλά σταδιακά! Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για προβολή κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ: από 28/11 έως 05/12! Σας περιμένουμε!
Κάνετε κρατήσεις στο:
https://olympiafestival.us20.list-manage.com/track/click?u=2936d880ac80eac203e872676&id=d3f1b27184&e=cb0f7c8d75

film_fest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *