4ος Πανελλήνιος Μαθητικός – Καλλιτεχνικός Αγώνας

Για το σχολικό έτος 2020 – 2021 οργανώθηκε και διεξήχθη ο 4ος Πανελλήνιος Μαθητικός – Καλλιτεχνικός Αγώνας από το 2ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Φιλαδέλφειας σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, για τους μαθητές του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών των ΕΠΑ.Λ. όλης της χώρας. Οι Μαθητικοί – Καλλιτεχνικοί Αγώνες είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το περιεχόμενο των μαθημάτων και των Προγραμμάτων Σπουδών του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών και μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά και θετικά στην ενίσχυση της καλλιτεχνικής διάθεσης και δημιουργίας καθώς και στην προώθηση θεμελιωδών αρχών και αξιών του εκπαιδευτικού συστήματος.
Οι αγώνες απευθύνονται σε μαθητές της Β΄ τάξης του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών και της Γ΄ τάξης όλων των ειδικοτήτων του εν λόγω Τομέα από όλα τα ΕΠΑ.Λ. της χώρας και αφορούν στις παρακάτω κατηγορίες – διαγωνισμούς:
  Μαθητικός διαγωνισμός καλλιτεχνικής σύνθεσης
  Μαθητικός διαγωνισμός φωτογραφίας
  Μαθητικός διαγωνισμός σκίτσου – γελοιογραφίας – κόμικς.
Το θέμα «ART IN A BOX» ήταν κοινό και για τις τρεις κατηγορίες.
Το 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω συμμετείχε με δημιουργίες των μαθητών της Β΄ τάξης του Τομέα «Εφαρμοσμένων Τεχνών» και της Γ΄ τάξης της ειδικότητας «Γραφικών Τεχνών», σε όλες τις κατηγορίες. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τους μαθητές μας έχουν ως εξής:

Γ’ Βραβείο «Σκίτσο- Γελοιογραφία – Κόμικς» Γ’ Βραβείο «Φωτογραφία»
   
Α’ Έπαινος «Καλλιτεχνική Σύνθεση» Γ’ Έπαινος «Φωτογραφία»
Α΄ Έπαινος στην Καλλιτεχνική Σύνθεση
   
Συμμετοχή «Καλλιτεχνική Σύνθεση»  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *