Επίσκεψη στο ΟΑΚΑ

 2004!!! Χρονιά ορόσημο για την Ελλάδα, χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων! Πώς ανταποκρίθηκε με επιτυχία το Ολυμπιακό Κέντρο «Σπύρος Λούης» στις αυξημένες απαιτήσεις της ηλεκτρικής ενέργειας την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και τι συμβαίνει σήμερα;
 Αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα στον τρόπο διαχείρισης της ισχύος, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να δουν οι τελειόφοιτοι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω, του τομέα Ηλεκτρολογίας, μέσα από τη ξενάγηση του υπευθύνου της Τεχνικής Yπηρεσίας του ΟΑΚΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016.
Αφού λοιπόν εξηγήθηκε το ηλεκτρικό διάγραμμα που καλύπτει όλες τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου, στη συνέχεια τα παιδιά είδαν έναν από τους υποσταθμούς Μέσης Τάσης, δηλ. τον Μ/Σ καθώς και τους πίνακες Μέσης και Χαμηλής Τάσης. Επίσης, ενημερώθηκαν για τους διακόπτες φορτίου, τους Μ/Σ έντασης, τα ενδεικτικά όργανα και πολλά άλλα που αφορούσαν τη λειτουργία των βρόχων του συστήματος.
 Πραγματικά, μια σπουδαία εμπειρία σε μια τεράστια εγκατάσταση, που το 2004 κάλυψε τη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στα σπουδαία γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο ΟΑΚΑ στις μέρες μας!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *