Επίσκεψη στη Hager Hellas

Ραγοδιακόπτες, μικροαυτόματοι, πίνακες κι ένα σωρό ακόμη προϊόντα της εταιρείας Hager είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του τομέα Ηλεκτρολογίας του σχολείου μας την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016! Στις εγκαταστάσεις της Hager Hellas και σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα έγινε παρουσίαση των πλούσιων προϊόντων και λύσεων που προσφέρει η εταιρεία τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.
 Πίνακες διανομής για χωνευτή ή επίτοιχη τοποθέτηση, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες μιας σύγχρονης εγκατάστασης. Προστασία από μεγάλη γκάμα μικροαυτόματων της εταιρίας και ρελέ διαφυγής (όλων των σειρών). Αντικεραυνικά και επιτηρητές τάσης. Εντολές από μεγάλη γκάμα βραβευμένων διακοπτών, αλλά και ραγοδιακόπτες, μπουτόν, καθώς και ψηφιακά όργανα μέτρησης (αμπερόμετρα, βολτόμετρα, μετρητές ενέργειας). Διακόπτες ισχύος με ονομαστικό ρεύμα έως 1600A, συμπλήρωναν την προσφορά της Hager σε υλικά προστασίας, εντολής και απομόνωσης. Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της κατανάλωσης και την απόδοση της θέρμανσης, παρουσιάστηκαν θερμοστάτες, ανιχνευτές κίνησης και παρουσίας με σκοπό τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Για την εγκατάσταση καλωδίων, παρουσιάστηκε η μεγάλη γκάμα καναλιών της εταιρίας ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις κατοικιών, γραφείων, βιομηχανίας, καταστημάτων, σχολείων.
 Τέλος σε ό,τι αφορά την έξυπνη διαχείριση κτιριακών αυτοματισμών σε οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις, το σύστημα tebis δίνει μια νέα διάσταση με μεγάλο εύρος επιλογών σημείων ελέγχου, μέσω λογικών λειτουργιών και χειρισμού από οθόνες, με στόχο τη διαχείριση της ενέργειας στο χώρο.
 Μια πραγματικά πετυχημένη επίσκεψη, στην οποία πρέπει να επισημανθεί η ειλικρινά θετική στάση των ανθρώπων της Ηager στο να ενημερώσουν τους μαθητές μας και ιδιαίτερα του κου Γερονικολού, που ανέλαβε με περισσή προθυμία να πραγματοποιήσει την παρουσίαση!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *