14η Ανθοκομική Έκθεση

 Ο τομέας «Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής» του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω και το 2ο ΕΚ Αιγάλεω συμμετέχουν στην 14η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω. Η έκθεση ξεκίνησε από τις 17/5/2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις 12/6/2016.
 Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Ηγεσία του Δήμου Αιγάλεω εγκαινίασαν το περίπτερο και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες των μαθητών του τομέα και των επαγγελματικών Λυκείων γενικότερα.
 Στόχος της συμμετοχής αυτής στην ανθοκομική έκθεση είναι να αναδειχθουν τα δημιουργήματα των μαθητών του τομέα και να παρουσιαστεί η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση μέσα από το σχολικό συγκρότημα (1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω, 2ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω, Εσπερινό ΕΠΑΛ Αιγάλεω και 2ο ΕΚ Αιγάλεω) στην τοπική κοινωνία του Δήμου Αιγάλεω και των όμορων περιοχών.
 Οι εργαστηριακοί χώροι του 2ου ΕΚ Αιγάλεω θα είναι ανοιχτοί στο κοινό, το Σάββατο 28/5/2016 από 18:00 έως 21:00 και την Κυριακή 29/5/2016 τις ώρες 10:00-14:00, για ξενάγηση στα εργαστήρια και στις διαδικασίες ανάπτυξης δεξιοτήτων των μαθητών των ΕΠΑΛ.
 Πολλοί οι επισκέπτες την πρώτη ημέρα της έκθεσης, οι οποίοι μας ρωτούσαν με ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του τομέα και της κατάρτισης γενικότερα.
Ευχαριστούμε τους επισκέπτες για το ενδιαφέρον τους και σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *