ΕΛΣΑ-SILGAN ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 μαθητές της ειδικότητας «Τεχνολόγος Τροφίμων και Ποτών» του 1ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω επισκέφθηκαν τη βιομηχανία ΕΛΣΑ ? SILGAN ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΕ. Πρόκειται για μια βιομηχανία που ιδρύθηκε το το 1928 για να φτιάχνει τσίγκινα δοχεία για βερνίκια παπουτσιών. Σήμερα είναι μια κορυφαία εταιρεία που παράγει ποιοτικές μεταλλικές συσκευασίες για τρόφιμα, όπως δοχεία για λάδι, φέτα, κομπόστα και οποιοδήποτε άλλο τρόφιμο απαιτεί μεταλλική συσκευασία.
Ενημερωθήκαμε με άρτιο τρόπο σχετικά με την ποιότητα που θα πρέπει να έχει ένα υλικό συσκευασίας τροφίμου, καθώς και για την στεγανότητα που θα πρέπει να διασφαλιστεί, ώστε να μην αλλοιωθεί το προϊόν. Η γραμμή παραγωγής της εταιρείας ελέγχεται σε πολλά σημεία ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό ελάττωμα στο τελικό στάδιο. Επίσης, η εκτύπωση της ετικέτας στο εξωτερικό του δοχείου γίνεται με ειδικά βερνίκια.
Οι μαθητές αρχικά φόρεσαν τις κατάλληλες στολές για να μην υπάρχει πιθανότητα ρύπανσης των συσκευασιών των τροφίμων και στο τέλος ενημερώθηκαν σχετικά με την κονσερβοποίηση από τον υπεύθυνο ποιοτικού ελέγχου κύριο Ρώσση. Οι μαθητές έφυγαν γεμάτοι εικόνες, εμπειρία εντυπωσιασμένοι από την τεχνολογία και τις διαδικασίες που τους παρουσιάστηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *